Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Paperback | Februari 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Vijftig heerlijke kazen die je kunt maken in jouw eigen keuken. KJaasmaken is een kunst en een fascinerend tijdverdrijf. Met dit boek verandert iedere hobbyist in een kaaskunstenaar. De meeste benodigdheden heb je al in huis en als je geduldig te werk gaat, krijgt je kaas die veel verser en lekkerder is dan die uit de winkel. Als bij het noemen van namen als cantal, provolone of stilton met bosbessen het water je in de mond loopt, en als jouw nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door minder bekende namen als Cabra al vino, Halloumi en Crottin, dan mag dit boek niet in je boekenkast ontbreken.
Specificaties
- Auteur
- T. Smith
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059206168
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Februari 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 176
Beschrijving
Vijftig heerlijke kazen die je kunt maken in jouw eigen keuken. KJaasmaken is een kunst en een fascinerend tijdverdrijf. Met dit boek verandert iedere hobbyist in een kaaskunstenaar. De meeste benodigdheden heb je al in huis en als je geduldig te werk gaat, krijgt je kaas die veel verser en lekkerder is dan die uit de winkel.
Als bij het noemen van namen als cantal, provolone of stilton met bosbessen het water je in de mond loopt, en als jouw nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door minder bekende namen als Cabra al vino, Halloumi en Crottin, dan mag dit boek niet in je boekenkast ontbreken.
Als bij het noemen van namen als cantal, provolone of stilton met bosbessen het water je in de mond loopt, en als jouw nieuwsgierigheid wordt geprikkeld door minder bekende namen als Cabra al vino, Halloumi en Crottin, dan mag dit boek niet in je boekenkast ontbreken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- T. Smith
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059206168
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Februari 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 176