Prijs | € 10,00 |
Uitverkocht
Hardback | Januari 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Mario Matassa
- Uitgever
- Groothandel - Ramsj buitenlands
- ISBN
- 9780714860787
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2011
- Categorie
- Overig
- Taal
- Engelstalig
- Aantal Pagina's
- 272
Beschrijving
A unique cookbook containing 50 recipes from the tables of Tuscany, the finest gastronomic region of Italy and birthpace of most Italian cuisine as we know it today. Recipes are accompanied by texts detailing traditional Tuscan ingredients, producers, food markets and speciality stores. Contains specially commissioned photography of landscapes and products from all provinces of Tuscany, from Florence and Siena to Pisa and Lucca. All-new, authentic and easy-to-follow recipes from the Silver Spoon kitchen, ranging from simple crostini to delicious desserts.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Mario Matassa
- Uitgever
- Groothandel - Ramsj buitenlands
- ISBN
- 9780714860787
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Januari 2011
- Categorie
- Overig
- Taal
- Engelstalig
- Aantal Pagina's
- 272