Sushi vernieuwend-anders

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Emi Kazuko

Hardback | September 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Japans eten is niet alleen voor restaurants bestemd. Het is heel leuk om zelf thuis te maken. Sushi vernieuwend - anders helpt je de sushihapjes maken die subtiel van smaak zijn en er schitterend uitzien. Sushi was het Japanse antwoord op de sandwich, perfecte hapjes voor allerlei gelegenheden. Sushi zijn nu overal ter wereld razend populair en ze zijn ideaal voor feestjes, hapjes voor de lunch of een picknick. Ze zijn heel divers en je kunt ze zowel simpel als heel verfijnd maken. De ingrediënten kunnen authentiek Japans zijn, of een voorbeeld van Fushion koken met ingrediënten uit andere landen en culturen. Nadat je een paar eenvoudige technieken hebt geleerd, zul je al de recepten in dit boek zonder problemen kunnen maken en ook je eigen favoriete ingrediënten kunnen gebruiken. Voor sushichefs is de aandacht voor vormen en kleuren en de afwerking van de sushi, even belangrijk als de versheid van de ingrediënten en de combinaties van smaken. Deze aandacht voor detail maakt sushi maken tot een waar genoegen en jij en je gasten zullen genieten van de prachtige gepresenteerde sushi. Maar je kunt je gasten ook laten kiezen uit verschillende vullingen en ze dan zelf met de hand sushi laten maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emi Kazuko
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Beschrijving

Japans eten is niet alleen voor restaurants bestemd. Het is heel leuk om zelf thuis te maken. Sushi vernieuwend - anders helpt je de sushihapjes maken die subtiel van smaak zijn en er schitterend uitzien. Sushi was het Japanse antwoord op de sandwich, perfecte hapjes voor allerlei gelegenheden. Sushi zijn nu overal ter wereld razend populair en ze zijn ideaal voor feestjes, hapjes voor de lunch of een picknick. Ze zijn heel divers en je kunt ze zowel simpel als heel verfijnd maken. De ingrediënten kunnen authentiek Japans zijn, of een voorbeeld van Fushion koken met ingrediënten uit andere landen en culturen. Nadat je een paar eenvoudige technieken hebt geleerd, zul je al de recepten in dit boek zonder problemen kunnen maken en ook je eigen favoriete ingrediënten kunnen gebruiken. Voor sushichefs is de aandacht voor vormen en kleuren en de afwerking van de sushi, even belangrijk als de versheid van de ingrediënten en de combinaties van smaken. Deze aandacht voor detail maakt sushi maken tot een waar genoegen en jij en je gasten zullen genieten van de prachtige gepresenteerde sushi. Maar je kunt je gasten ook laten kiezen uit verschillende vullingen en ze dan zelf met de hand sushi laten maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emi Kazuko
Uitgever
Good Cook Publishing
ISBN
9789073191716
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
64

Storytel Luisterboek Award

Luisterboeken voor kinderen

  • Het leven van een loser - Vette pech | Jeff Kinney (ISBN 9789047613886)
    12,95
  • De dikke van Dahl | Roald Dahl (ISBN 9789047615903)
    15,95
  • 10,99
  • De Hongerspelen | Suzanne Collins (ISBN 9789047614111)
    19,95
  • Het raadsel van alles wat leeft | Jan Paul Schutten (ISBN 9789047617495)
    13,55
  • Broederband Boek 2 - De Indringers | John Flanagan (ISBN 9789025758080)
    16,99
  • Het Astrid Lindgren luisterboek | Astrid Lindgren (ISBN 9789047607618)
    11,95
  • Het gouden voorleesboek | W.G. van de Hulst (ISBN 9789047605423)
    16,95
  • Fantasia | Geronimo Stilton (ISBN 9789047614043)
    9,99
  • De Grijze Jager Boek 1 en 2 - De ruïnes van Gorlan, De brandende brug | John Flanagan (ISBN 9789490938215)
    21,95

Bekijk de volledige lijst

Top 3 Taalcursussen