Prijs | € 14,90 |
Uitverkocht
Paperback | Februari 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Stoomkoken is dé kooktrend van de toekomst. Niet alleen behoud je de pure smaak van de gerechten ermee, stoomkoken is vooral gezond, want alle vitamines en mineralen blijven bewaard en er komen geen vetten aan te pas.
Stoomkoken voor iedereen is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar kinderen dol op zijn. Het is niet alleen een basisboek waarin je bijvoorbeeld spaghettisaus en stoofvlees in de oven leert bereiden, ook moeilijker gerechten als chocolademoelleux met vanille-ijsroom worden op een heldere en eenvoudige manier uitgelegd.
Bovendien worden alle geheimen van de stoomkookoven onthuld en een overvloed aan nuttige tips gegeven. Zo wordt in 'no-time' de stoomkookoven een niet te missen instrument in de keuken.
Specificaties
- Auteur
- Karin Verhelst
- Uitgever
- House of Books B.V., The
- ISBN
- 9789044323054
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Februari 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 127
Beschrijving
Stoomkoken is dé kooktrend van de toekomst. Niet alleen behoud je de pure smaak van de gerechten ermee, stoomkoken is vooral gezond, want alle vitamines en mineralen blijven bewaard en er komen geen vetten aan te pas.
Stoomkoken voor iedereen is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar kinderen dol op zijn. Het is niet alleen een basisboek waarin je bijvoorbeeld spaghettisaus en stoofvlees in de oven leert bereiden, ook moeilijker gerechten als chocolademoelleux met vanille-ijsroom worden op een heldere en eenvoudige manier uitgelegd.
Bovendien worden alle geheimen van de stoomkookoven onthuld en een overvloed aan nuttige tips gegeven. Zo wordt in 'no-time' de stoomkookoven een niet te missen instrument in de keuken.
Stoomkoken voor iedereen is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar kinderen dol op zijn. Het is niet alleen een basisboek waarin je bijvoorbeeld spaghettisaus en stoofvlees in de oven leert bereiden, ook moeilijker gerechten als chocolademoelleux met vanille-ijsroom worden op een heldere en eenvoudige manier uitgelegd.
Bovendien worden alle geheimen van de stoomkookoven onthuld en een overvloed aan nuttige tips gegeven. Zo wordt in 'no-time' de stoomkookoven een niet te missen instrument in de keuken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Karin Verhelst
- Uitgever
- House of Books B.V., The
- ISBN
- 9789044323054
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Februari 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 127