Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Paperback | Januari 2003 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Beroemde koks en culinair journalisten hebben zo hun eigen ideeën over hoe de ideale puree wordt gemaakt. Na een uitgebreide inleiding over het bereiden van de allerbeste aardappelpuree - met onder meer de droompurees van Johannes van Dam, Escoffier, Paul Bocuse en Delia Smith - volgen vele raadgevingen met betrekking tot de benodigdheden en de apparatuur. Hierna komen de verrukkelijke stamppotrecepten. Stamppotten, de nieuwe keuken bevat behalve zalige vlees- en visstamppotten ook overheerlijke vegetarische en internationale stamppotten. Van frisse zomerstamppotjes tot de echte zware winterkost - dus voor elk wat wils!
Anne Scheepmaker schrijft al vijftien jaar over koken en eten in NRC Handelsblad. Zij publiceerde talrijke (culinair-historische) kookboeken, waaronder Koken uit de voorraadkast, Het NRC Handelsblad-kookboek (4 delen) en Nachthonger. Anne heeft tevens de succesvolle herziening van het Wannée Kookboek verzorgd.
Specificaties
- Auteur
- Anne Scheepmaker
- Uitgever
- Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN
- 9789023011347
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Januari 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 71
Beschrijving
Beroemde koks en culinair journalisten hebben zo hun eigen ideeën over hoe de ideale puree wordt gemaakt. Na een uitgebreide inleiding over het bereiden van de allerbeste aardappelpuree - met onder meer de droompurees van Johannes van Dam, Escoffier, Paul Bocuse en Delia Smith - volgen vele raadgevingen met betrekking tot de benodigdheden en de apparatuur. Hierna komen de verrukkelijke stamppotrecepten.
Stamppotten, de nieuwe keuken bevat behalve zalige vlees- en visstamppotten ook overheerlijke vegetarische en internationale stamppotten. Van frisse zomerstamppotjes tot de echte zware winterkost - dus voor elk wat wils!
Anne Scheepmaker schrijft al vijftien jaar over koken en eten in NRC Handelsblad. Zij publiceerde talrijke (culinair-historische) kookboeken, waaronder Koken uit de voorraadkast, Het NRC Handelsblad-kookboek (4 delen) en Nachthonger. Anne heeft tevens de succesvolle herziening van het Wannée Kookboek verzorgd.
Stamppotten, de nieuwe keuken bevat behalve zalige vlees- en visstamppotten ook overheerlijke vegetarische en internationale stamppotten. Van frisse zomerstamppotjes tot de echte zware winterkost - dus voor elk wat wils!
Anne Scheepmaker schrijft al vijftien jaar over koken en eten in NRC Handelsblad. Zij publiceerde talrijke (culinair-historische) kookboeken, waaronder Koken uit de voorraadkast, Het NRC Handelsblad-kookboek (4 delen) en Nachthonger. Anne heeft tevens de succesvolle herziening van het Wannée Kookboek verzorgd.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Anne Scheepmaker
- Uitgever
- Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
- ISBN
- 9789023011347
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Januari 2003
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 71