Prijs | € 10,99 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Hoe maak je zelf een goed risotto? Met de stap-voor-stapuitleg in dit boek blijkt het helemaal niet zo moeilijk te zijn. De basisinstructie - met veel beeld! - wordt aangevuld met 34 recepten voor diverse risottogerechten. Klassieke varianten als risotto met asperges en risotto met champignons, maar ook minder bekende risotti (zoals die met rode bietjes of met courgette en rode mul) zijn een smakelijke verrassing.
Specificaties
- Auteur
- Laura Zavan
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023012795
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72
Beschrijving
Hoe maak je zelf een goed risotto? Met de stap-voor-stapuitleg in dit boek blijkt het helemaal niet zo moeilijk te zijn. De basisinstructie - met veel beeld! - wordt aangevuld met 34 recepten voor diverse risottogerechten. Klassieke varianten als risotto met asperges en risotto met champignons, maar ook minder bekende risotti (zoals die met rode bietjes of met courgette en rode mul) zijn een smakelijke verrassing.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Laura Zavan
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023012795
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 72