Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In veel populaire gerechten van keukens uit de hele wereld wordt op creatieve wijze gebruikgemaakt van specerijen, die de smaak van het hoofdbestanddeel versterken. De grote hoeveelheid verkrijgbare specerijen varieert van kruidig en zoet tot traanverwekkend heet en scherp. Naar wens kan je met specerijen iets extra's toevoegen aan een gerecht, of dat nu zoet of hartig is. De gerechten in dit boek zijn bestemd voor liefhebbers van pittige en kruidige gerechten van keukens over de hele wereld. Naast de klassiekers staat er in dit boek ook een aantal nieuwe, spannende recepten. Je zult genieten van een revolutie op het gebied van smaak.
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620864
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
In veel populaire gerechten van keukens uit de hele wereld wordt op creatieve wijze gebruikgemaakt van specerijen, die de smaak van het hoofdbestanddeel versterken. De grote hoeveelheid verkrijgbare specerijen varieert van kruidig en zoet tot traanverwekkend heet en scherp. Naar wens kan je met specerijen iets extra's toevoegen aan een gerecht, of dat nu zoet of hartig is. De gerechten in dit boek zijn bestemd voor liefhebbers van pittige en kruidige gerechten van keukens over de hele wereld. Naast de klassiekers staat er in dit boek ook een aantal nieuwe, spannende recepten. Je zult genieten van een revolutie op het gebied van smaak.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620864
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96