Prijs | € 18,99 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2009 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Vis-, vlees-, kaas-, groente- en zelfs toetjesterrines en -patés; een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog. In deze vernieuwde versie: nóg meer recepten en een aantrekkelijke nieuwe cover. Van de auteur van de veelbekroonde kookboeken Van het varken en À propos bistro.
Specificaties
- Auteur
- Stéphane Reynaud
- Uitgever
- Terra
- ISBN
- 9789089890740
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 191
Beschrijving
Vis-, vlees-, kaas-, groente- en zelfs toetjesterrines en -patés; een verrassend kookboek met heerlijke gerechten die een lust zijn voor het oog. In deze vernieuwde versie: nóg meer recepten en een aantrekkelijke nieuwe cover. Van de auteur van de veelbekroonde kookboeken Van het varken en À propos bistro.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Stéphane Reynaud
- Uitgever
- Terra
- ISBN
- 9789089890740
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 191