Prijs | € 6,50 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Een eerbetoon aan deze heerlijke en veelzijdige olie, met smakelijke recepten en nuttige tips.
Olijfolie is voor veel mensen een favoriet kookingrediënt: het is lekker, veelzijdig en gezond. Er is een variant voor elk gerecht, van mild tot pittig. Olijfolie is ook verrukkelijk op zichzelf, als dip, en als basisingrediënt in klassieke sauzen als pesto, mayonaise en aioli.
Er worden over de hele wereld honderden verschillende soorten olijfolie geproduceerd. Een handige inleiding vol informatie over koudgeperste, ongefilterde en andere oliën helpt je een keuze te maken.
En dan is het tijd om te koken. Bij de voorgerechten vind je hapjes als Bruschetta met olijfolie en knoflook en warme Bagna cauda. Probeer voor het hoofdgerecht eens de Spaanse salade van geroosterde groenten of de Kip met tomaten, knoflook en olijven. Het boek besteedt tevens aandacht aan sauzen en dressings, waar olijfolie zo beroemd om is geworden. Je vindt hier alle klassiekers, van pittige vinaigrette (met varianten op het traditionele recept) tot mayonaise en geurige pesto.
Specificaties
- Auteur
- M. Clark,
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059206939
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64
Beschrijving
Een eerbetoon aan deze heerlijke en veelzijdige olie, met smakelijke recepten en nuttige tips.
Olijfolie is voor veel mensen een favoriet kookingrediënt: het is lekker, veelzijdig en gezond. Er is een variant voor elk gerecht, van mild tot pittig. Olijfolie is ook verrukkelijk op zichzelf, als dip, en als basisingrediënt in klassieke sauzen als pesto, mayonaise en aioli.
Er worden over de hele wereld honderden verschillende soorten olijfolie geproduceerd. Een handige inleiding vol informatie over koudgeperste, ongefilterde en andere oliën helpt je een keuze te maken.
En dan is het tijd om te koken. Bij de voorgerechten vind je hapjes als Bruschetta met olijfolie en knoflook en warme Bagna cauda. Probeer voor het hoofdgerecht eens de Spaanse salade van geroosterde groenten of de Kip met tomaten, knoflook en olijven. Het boek besteedt tevens aandacht aan sauzen en dressings, waar olijfolie zo beroemd om is geworden. Je vindt hier alle klassiekers, van pittige vinaigrette (met varianten op het traditionele recept) tot mayonaise en geurige pesto.
Olijfolie is voor veel mensen een favoriet kookingrediënt: het is lekker, veelzijdig en gezond. Er is een variant voor elk gerecht, van mild tot pittig. Olijfolie is ook verrukkelijk op zichzelf, als dip, en als basisingrediënt in klassieke sauzen als pesto, mayonaise en aioli.
Er worden over de hele wereld honderden verschillende soorten olijfolie geproduceerd. Een handige inleiding vol informatie over koudgeperste, ongefilterde en andere oliën helpt je een keuze te maken.
En dan is het tijd om te koken. Bij de voorgerechten vind je hapjes als Bruschetta met olijfolie en knoflook en warme Bagna cauda. Probeer voor het hoofdgerecht eens de Spaanse salade van geroosterde groenten of de Kip met tomaten, knoflook en olijven. Het boek besteedt tevens aandacht aan sauzen en dressings, waar olijfolie zo beroemd om is geworden. Je vindt hier alle klassiekers, van pittige vinaigrette (met varianten op het traditionele recept) tot mayonaise en geurige pesto.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- M. Clark,
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059206939
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64