Prijs | € 24,95 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Mario Cattoor
- Uitgever
- Borgerhoff & Lamberigts
- ISBN
- 9789089311351
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 207
Beschrijving
Mario Cattoor (van restaurant ‘De Vlaamsche Pot’) legt in dit boek, wars van alle oubolligheid, de nadruk op het robuuste, het authentieke karakter van het Vlaams culinair erfgoed, met een knipoog naar de traditie. Een boek over handgepelde garnalen, ambachtelijke vleeswaren, het edele varken en regionale groente en fruit.
Over de schatten uit de eigen lucht, grond en water, rijk gelardeerd met historische weetjes rond streken en gewoontes, nuttig kookadvies en ten slotte maar liefst zeventig recepten uit de goede oude Vlaamse keuken. Mario Cattoor leidt de recepten in en doet ons kennismaken met de heerlijke wereld van potjesvlees en tuutjespap, van de perfecte garnaalkroket en van Gentse waterzooi!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Mario Cattoor
- Uitgever
- Borgerhoff & Lamberigts
- ISBN
- 9789089311351
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 207