Prijs | € 19,99 |
Uitverkocht
Paperback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Op zeer heldere en eenvoudige wijze worden klassieke gerechten stap voor stap uitgelegd. Van mayonaise tot de perfecte omelet, steak met bearnaisesaus, een verse pizza en de originele Griekse moussaka: van bekende gerechten uit de hele wereld wordt in woord en vooral in beeld getoond hoe gemakkelijk ze te maken zijn.
Specificaties
- Auteur
- Keda Black
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066116665
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Op zeer heldere en eenvoudige wijze worden klassieke gerechten stap voor stap uitgelegd. Van mayonaise tot de perfecte omelet, steak met bearnaisesaus, een verse pizza en de originele Griekse moussaka: van bekende gerechten uit de hele wereld wordt in woord en vooral in beeld getoond hoe gemakkelijk ze te maken zijn.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Keda Black
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066116665
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256