€ 9,95 | ||
Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit boek maak je kennis met bijzondere vleesgerechten, zoals Steak pie met Guinness, Indonesische lamssaté, Varkensschnitzel met sinaasappel en oregano, Osso bucco en Niertjes in sherry. Natuurlijk vind je ook volop recepten met gevogelte, zoals Curry van kip, Risotto met Pekingeend en Kalkoen à la creole. Met elf recepten per vleessoort!
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036628990
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 191
Beschrijving
In dit boek maak je kennis met bijzondere vleesgerechten, zoals Steak pie met Guinness, Indonesische lamssaté, Varkensschnitzel met sinaasappel en oregano, Osso bucco en Niertjes in sherry. Natuurlijk vind je ook volop recepten met gevogelte, zoals Curry van kip, Risotto met Pekingeend en Kalkoen à la creole.
Met elf recepten per vleessoort!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036628990
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 191