Prijs | € 6,00 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Zelf jam, chutney en tafelzuur maken is weer helemaal in. Vanuit zorg over de natuur leren we met dit boek de overvloed van de 4 seizoenen weer te gebruiken. Van courgettejam en tomatenchutney tot peren-saffraanjam en ananasjam met vanille.
Specificaties
- Auteur
- Gloria Nicol
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430144
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64
Beschrijving
Zelf jam, chutney en tafelzuur maken is weer helemaal in. Vanuit zorg over de natuur
leren we met dit boek de overvloed van de 4 seizoenen weer te gebruiken.
Van courgettejam en tomatenchutney tot peren-saffraanjam en ananasjam met vanille.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Gloria Nicol
- Uitgever
- Good Cook B.V.
- ISBN
- 9789461430144
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 64