Prijs | € 12,50 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Elisabeth Johansson
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789045201689
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 156
Beschrijving
IJS bevat alles wat je moet weten om te slagen met je eigen home-made ijs! Chef-kok Elisabeth Johansson deelt haar honderd beste recepten voor alle soorten ijs - het romige ijs dat je maakt met een ijsmachine, maar ook talloze ijssoorten die zonder machine te maken zijn, zoals verfrissende sorbets en granités, heerlijke parfaits en semi-freddo's
Bijzonder aan IJS zijn de recepten voor 'ouderwetse' ijslolly's, gemaakt van vers fruit, kruiden en yoghur, recepten voor ijstaarten, brownie-ijs en klassiekers zoals Banana Split.
IJS,/i> laat je kennismaken met tal van nieuwe smaken, van vlierbessen, frambozen, bosbessen, vanille, chocolade, rum raisin en stracciatella tot zoethout, rozenbottel, munt, meloen en kastanje. Er zijn oo krecepten voor verschillende ijsaccessoires, zoals zelfgemaakte hagelslag, ijshoorntjes en ijswafels om zelf te bakken, alsmede diverse ijssauzen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Elisabeth Johansson
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789045201689
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 156