Prijs | € 16,99 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2021 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.
Specificaties
- Auteur
- Julius Jaspers
- Uitgever
- Carrera
- ISBN
- 9789048861200
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2021
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de ultieme hamburger.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Julius Jaspers
- Uitgever
- Carrera
- ISBN
- 9789048861200
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2021
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256