Prijs | € 49,99 |
Uitverkocht
Hardback | Augustus 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De essentie van smaak is rijk geïllustreerd en belicht het begrip smaak aan alle kanten. Het bevat vele praktische recepten en wijn-spijs suggesties, waarmee de theorie aan de praktijk kan worden getoetst.
Specificaties
- Auteur
- Peter Klosse
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021551135
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 238
Beschrijving
De essentie van smaak is rijk geïllustreerd en belicht het begrip smaak aan alle kanten. Het bevat vele praktische recepten en wijn-spijs suggesties, waarmee de theorie aan de praktijk kan worden getoetst. De toegankelijke en leesbare stijl van Peter Klosse staat borg voor een bruikbaar boek, dat zowel voor de consument met interesse in koken en wijnen, als voor leerlingen van horeca- en andere opleidingen geschikt is.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Peter Klosse
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021551135
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Augustus 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 238