Prijs | € 24,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken. Bekende klassiekers en tal van nieuwe recepten van de gerenommeerde Franse koksschool Le Cordon Bleu Met handige stap-voor-stapfoto's voor een gemakkelijke bereiding.
Een must voor elke chocoladeliefhebber!
Specificaties
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020990362
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 384
Beschrijving
170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken. Bekende klassiekers en tal van nieuwe recepten van de gerenommeerde Franse koksschool Le Cordon Bleu Met handige stap-voor-stapfoto's voor een gemakkelijke bereiding.
Een must voor elke chocoladeliefhebber!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020990362
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 384