Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Alba Allotta
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023013501
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 448
Beschrijving
Chocolade is wereldwijd het favoriete ingrediënt: chocoladetaart, chocoladekoekjes, chocolade op pannenkoeken, chocolade met pepertjes...alles is mogelijk.
Daarom brengen we na Het grote Nutella-kookboek, Het grote pastakookboek en
het grote Italiaanse kookboek nu ook een chocoladekookboek uit in dezelfde luxe uitvoering met foamomslag. De recepten in dit boek zijn verdeeld in zes verschillende categorieën: desserts, taarten, koekjes, cake en gebak, chocolaatjes en bonbons, fruit met chocolade, dranken, sauzen en glazuren.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Alba Allotta
- Uitgever
- Becht
- ISBN
- 9789023013501
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 448