Prijs | € 25,00 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2017 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de meest ultieme hamburger.
Specificaties
- Auteur
- Julius Jaspers
- Uitgever
- Carrera culinair
- ISBN
- 9789048839629
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2017
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Nog nooit heb je zoveel over hamburgers kunnen lezen als in Het complete hamburgerboek van chef-kok en restaurateur Julius Jaspers. Hij vertelt je de historie van het populaire broodje en leert je de perfecte hamburger te maken, met alle mogelijke bereidingen en ingrediënten. Van rund, kalf, varken en lam tot vis, schaaldieren en vegetarisch. Met meer dan 80 recepten van Julius en 12 grote chefs zoals Ron Blaauw en Jonnie Boer maak je de meest ultieme hamburger.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Julius Jaspers
- Uitgever
- Carrera culinair
- ISBN
- 9789048839629
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2017
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256