Prijs | € 2,50 |
Uitverkocht
Paperback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In het oostelijke Middellandse Zeegebied worden verse en eenvoudige ingrediënten gebruikt om de heerlijkste gerechten te maken. Ontdek de keuken van dit gebied met recepten voor traditionele Griekse salade met feta, Vis met tahinsaus uit de oven, Hummus bi tahina, Semolina-notenhalva en nog veel meer. Vijftig authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied.
Specificaties
- Auteur
- Jaqueline Clarke, Joanna Farrow
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048300938
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
In het oostelijke Middellandse Zeegebied worden verse en eenvoudige ingrediënten gebruikt om de heerlijkste gerechten te maken. Ontdek de keuken van dit gebied met recepten voor traditionele Griekse salade met feta, Vis met tahinsaus uit de oven, Hummus bi tahina, Semolina-notenhalva en nog veel meer. Vijftig authentieke en onweerstaanbare recepten uit Griekenland en het oostelijke Middellandse Zeegebied.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Jaqueline Clarke, Joanna Farrow
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048300938
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96