Prijs | € 34,95 |
Uitverkocht
Paperback | Juli 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt. Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen.
Specificaties
- Uitgever
- Borgerhoff & Lamberigts
- ISBN
- 9789089311566
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 175
Beschrijving
In dit prestigieuze kookboek leggen dé drie topchefs van het moment (Sergio Herman, Peter Goossens en Roger van Damme) haarfijn uit hoe je hun favoriete gerechten klaarmaakt. Stap voor stap, rechttoe rechtaan en verrassend helder onthullen de drie onbetwiste grootmeesters van de Belgische en Nederlandse gastronomie hun keukengeheimen.
Zo wordt sterrenkeuken een haalbare kaart.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Borgerhoff & Lamberigts
- ISBN
- 9789089311566
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juli 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 175