Prijs | € 15,00 |
Uitverkocht
Hardback | Juni 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- M. Velter, Y. Hoekstra
- Uitgever
- Bornmeer, Uitgeverij
- ISBN
- 9789056152222
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juni 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 150
Beschrijving
"Versgevangen harder, handgeraapte wadoesters, schapenfesta, duindoorn, bokbier of paarse boerenkool. Ingrediënten, vergaard uit de natuur of biologisch geteeld op het Friese land. De beste koks van Friesland toveren hiermee in lente, zomer, herfst en winter 60 nieuwe gerechten op tafel.
Telers en makers vertellen tussen de recepten door hun verhaal. Liefdesverhalen over het land, bierbrouwen, sappig zachtfruit, karakters van koeien en stieren, de energie van wortel of pompoen. Vier wandelroutes en een adressenlijst begeleiden jouw smaakexpeditie op de kaart van Friesland."
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- M. Velter, Y. Hoekstra
- Uitgever
- Bornmeer, Uitgeverij
- ISBN
- 9789056152222
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juni 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 150