Prijs | € 21,50 |
Uitverkocht
Hardback | Maart 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Thaise gerechten zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog zeer gezond vanwege de bereidingswijze en de verse ingrediënten. Met het Easy Thai kookboek word je binnen de kortste keren een culinair expert. Deel 1 laat je kennismaken met de basics van de Thaise keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei, en laat zien hoe je basisbenodigdheden als bouillon, pasta's, rijst en noodles maakt. Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, salades en groenten, curries, roerbakgerechten, gestoomde gerechten en desserts. Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren tot de smakelijkste maaltijden. Met 12 menu's - van een eenvoudige lunch voor twee personen tot een feestelijk diner voor acht personen.
Garnalensaté, of pompoen-met-kokossoep, geroerbakte sint-jakobsschelpen met chili en basilicum, of kokosijs, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras en basilicum, geroerbakte kip met cashewnoten, curry van geroosterde eend - met het Easy Thai kookboek tover je het zo op tafel.
Specificaties
- Auteur
- S. Morris
- Uitgever
- House of Books B.V., The
- ISBN
- 9789044320473
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 127
Beschrijving
Thaise gerechten zijn niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog zeer gezond vanwege de bereidingswijze en de verse ingrediënten. Met het Easy Thai kookboek word je binnen de kortste keren een culinair expert. Deel 1 laat je kennismaken met de basics van de Thaise keuken, geeft uitleg over ingrediënten en keukengerei, en laat zien hoe je basisbenodigdheden als bouillon, pasta's, rijst en noodles maakt. Deel 2 bevat heerlijke recepten voor snacks, voorgerechten, soepen, salades en groenten, curries, roerbakgerechten, gestoomde gerechten en desserts. Deel 3 laat zien hoe je de verschillende recepten met elkaar kunt combineren tot de smakelijkste maaltijden. Met 12 menu's - van een eenvoudige lunch voor twee personen tot een feestelijk diner voor acht personen.
Garnalensaté, of pompoen-met-kokossoep, geroerbakte sint-jakobsschelpen met chili en basilicum, of kokosijs, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras en basilicum, geroerbakte kip met cashewnoten, curry van geroosterde eend - met het Easy Thai kookboek tover je het zo op tafel.
Garnalensaté, of pompoen-met-kokossoep, geroerbakte sint-jakobsschelpen met chili en basilicum, of kokosijs, viskoekjes, gestoomde mosselen met citroengras en basilicum, geroerbakte kip met cashewnoten, curry van geroosterde eend - met het Easy Thai kookboek tover je het zo op tafel.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- S. Morris
- Uitgever
- House of Books B.V., The
- ISBN
- 9789044320473
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Maart 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 127