Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | November 2004 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De beste kaassoorten van A tot Z in beeld: Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland. Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak en wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas. Met originele recepten.
Specificaties
- Auteur
- A. Iburg
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036616379
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2004
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 301
Beschrijving
De beste kaassoorten van A tot Z in beeld: Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland. Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak en wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas. Met originele recepten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Iburg
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036616379
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2004
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 301