Prijs | € 12,95 |
Uitverkocht
Hardback | Februari 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Met dit boek bereid je de heerlijkste gerechten en kun je jezelf, vrienden en familie verwennen in een unieke sfeer. Ontdek de traditionele recepten van dit land tussen Europa en Azië en leer de Turkse eetcultuur 'proefondervindelijk' beter kennen!
In Turkije heeft niemand lang honger. De gastvrijheid is er heilig en aan gasten wordt alleen het allerbeste aangeboden. De Turkse keuken heeft dan ook veel te bieden: meze om in de stemming te komen, hartige soepen als opkikkertje, heerlijke groenten als belangrijkste onderdeel van de maaltijd, vis uit de drie omliggende zeeën, vlees in enorm veel variaties en zoetigheden waarvan alleen al de naam boekdelen spreekt, zoals prinsen-helva of engelenhaar.
Specificaties
- Auteur
- E. Casparek-Turkkan
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044712735
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 120
Beschrijving
Met dit boek bereid je de heerlijkste gerechten en kun je jezelf, vrienden en familie verwennen in een unieke sfeer. Ontdek de traditionele recepten van dit land tussen Europa en Azië en leer de Turkse eetcultuur 'proefondervindelijk' beter kennen!
In Turkije heeft niemand lang honger. De gastvrijheid is er heilig en aan gasten wordt alleen het allerbeste aangeboden. De Turkse keuken heeft dan ook veel te bieden: meze om in de stemming te komen, hartige soepen als opkikkertje, heerlijke groenten als belangrijkste onderdeel van de maaltijd, vis uit de drie omliggende zeeën, vlees in enorm veel variaties en zoetigheden waarvan alleen al de naam boekdelen spreekt, zoals prinsen-helva of engelenhaar.
In Turkije heeft niemand lang honger. De gastvrijheid is er heilig en aan gasten wordt alleen het allerbeste aangeboden. De Turkse keuken heeft dan ook veel te bieden: meze om in de stemming te komen, hartige soepen als opkikkertje, heerlijke groenten als belangrijkste onderdeel van de maaltijd, vis uit de drie omliggende zeeën, vlees in enorm veel variaties en zoetigheden waarvan alleen al de naam boekdelen spreekt, zoals prinsen-helva of engelenhaar.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- E. Casparek-Turkkan
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044712735
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Februari 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 120