Prijs | € 8,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2005 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Veel mensen zijn razend druk en komen tijd te kort. Maar niemand hoeft afhankelijk te zijn van afhaalmaaltijden, want met een snelkookpan zijn er in een mum van tijd allerlei heerlijke recepten voor vlees, vis, pasta, rijst en zelfs desserts te maken. Koken onder hoge druk levert een smakelijke maaltijd op in eenderde van de normale kooktijd. Bovendien blijven de smaak en voedingsstoffen van de ingrediënten optimaal bewaard. In een snelkookpan bereid vlees komt er botermals uit en soepen en stoofschotels krijgen een diepe smaak waar anders een uur of langer koken voor nodig zou zijn. De snelkookpan laat je zien hoe je op een heel makkelijke en efficiënte manier verrukkelijke en gezonden maaltijden maakt. De snelkookpan bevat een schat aan recepten voor: bouillons en soepen, schotels van graan, bonen en pasta, zeebanket, rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees, kip en eend, groeten, desserts.
Specificaties
- Auteur
- B Treloar
- Uitgever
- Good Cook Publishing
- ISBN
- 9789073191433
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 95
Beschrijving
Veel mensen zijn razend druk en komen tijd te kort. Maar niemand hoeft afhankelijk te zijn van afhaalmaaltijden, want met een snelkookpan zijn er in een mum van tijd allerlei heerlijke recepten voor vlees, vis, pasta, rijst en zelfs desserts te maken. Koken onder hoge druk levert een smakelijke maaltijd op in eenderde van de normale kooktijd. Bovendien blijven de smaak en voedingsstoffen van de ingrediënten optimaal bewaard. In een snelkookpan bereid vlees komt er botermals uit en soepen en stoofschotels krijgen een diepe smaak waar anders een uur of langer koken voor nodig zou zijn. De snelkookpan laat je zien hoe je op een heel makkelijke en efficiënte manier verrukkelijke en gezonden maaltijden maakt. De snelkookpan bevat een schat aan recepten voor: bouillons en soepen, schotels van graan, bonen en pasta, zeebanket, rundvlees, kalfsvlees en varkensvlees, kip en eend, groeten, desserts.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- B Treloar
- Uitgever
- Good Cook Publishing
- ISBN
- 9789073191433
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2005
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 95