Prijs | € 15,99 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Meer dan 350 oerfranse maar wereldbefaamde, overheerlijke recepten gebundeld in een compact formaat.
Handig gerangschikt per onderdeel van de maaltijd, en met aanduiding van kooktijden en moeilijkheidsgraad.
Bevat een index op ingrediënten.
Van asperges in mousselinesaus, bouillabaisse en gegrilde makreel tot tournedos en zeevruchtencocktail.
Specificaties
- Auteur
- F. Bernard
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020916720
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
Beschrijving
Meer dan 350 oerfranse maar wereldbefaamde, overheerlijke recepten gebundeld in een compact formaat.
Handig gerangschikt per onderdeel van de maaltijd, en met aanduiding van kooktijden en moeilijkheidsgraad.
Bevat een index op ingrediënten.
Van asperges in mousselinesaus, bouillabaisse en gegrilde makreel tot tournedos en zeevruchtencocktail.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- F. Bernard
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020916720
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig