Prijs | € 22,50 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Sportjournalist Robin Janssens staat met zijn succevolle hamburgerketen 'De Burgerij' aan de top. Berchem, Schoten, en de laatste locatie aan het MAS zorgen voor lange wachtrijen en reservaties, maar vooral voor veel trouwe klanten en aficionado's. Zijn geheim? Topingrediënten, onberispelijke service en heerlijke verrassende variaties. In het boek staan de beste hamburgers van de wereld!
Specificaties
- Auteur
- Robin Janssens
- Uitgever
- Borgerhoff & Lamberigts
- ISBN
- 9789089313577
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192
Beschrijving
Sportjournalist Robin Janssens staat met zijn succevolle hamburgerketen 'De Burgerij' aan de top. Berchem, Schoten, en de laatste locatie aan het MAS zorgen voor lange wachtrijen en reservaties, maar vooral voor veel trouwe klanten en aficionado's. Zijn geheim? Topingrediënten, onberispelijke service en heerlijke verrassende variaties. In het boek staan de beste hamburgers van de wereld!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Robin Janssens
- Uitgever
- Borgerhoff & Lamberigts
- ISBN
- 9789089313577
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 192