Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Voor het bereiden en nuttigen van de maaltijd wordt in Turkije dagelijks flink de tijd genomen. Eten is dan ook, samen met gastvrijheid en gezelligheid, diep in het Turkse leven verankerd. Vooral ’s avonds is de maaltijd een gezellig samenzijn met familie en vrienden. In dit boek komt een groot aantal Turkse gerechten bijeen, en het bevat naast de meest bekende recepten, zoals yalanci dolma, mercimek çorbasi en iman bayildi (‘de imam viel flauw’), ook minder bekende, maar zeker even zo lekkere gerechten. Aliyet olsun!
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619844
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Voor het bereiden en nuttigen van de maaltijd wordt in Turkije dagelijks flink de tijd genomen. Eten is dan ook, samen met gastvrijheid en gezelligheid, diep in het Turkse leven verankerd. Vooral ’s avonds is de maaltijd een gezellig samenzijn met familie en vrienden. In dit boek komt een groot aantal Turkse gerechten bijeen, en het bevat naast de meest bekende recepten, zoals yalanci dolma, mercimek çorbasi en iman bayildi (‘de imam viel flauw’), ook minder bekende, maar zeker even zo lekkere gerechten. Aliyet olsun!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619844
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96