Prijs | € 4,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Veel mensen denken bij Mexicaans eten aan hete pepers en chili con carne. De Mexicaanse keuken heeft echter veel meer in petto. Veel gerechten zijn zelfs helemaal niet pittig, maar juist zacht en romig van smaak en worden verrijkt met verse kruiden als rozemarijn, komijn en koriander of met verse amandelen, rozijnen en pruimen.
Met dit boekje bij de hand word je een echte Mexicaanse kok. Wat denkt je van Kipsalade uit New Mexico, Pintobonensoep, Gevulde poblanopepers of Taquito's met varkensvlees?
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619905
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Veel mensen denken bij Mexicaans eten aan hete pepers en chili con carne. De Mexicaanse keuken heeft echter veel meer in petto. Veel gerechten zijn zelfs helemaal niet pittig, maar juist zacht en romig van smaak en worden verrijkt met verse kruiden als rozemarijn, komijn en koriander of met verse amandelen, rozijnen en pruimen.
Met dit boekje bij de hand word je een echte Mexicaanse kok. Wat denkt je van Kipsalade uit New Mexico, Pintobonensoep, Gevulde poblanopepers of Taquito's met varkensvlees?
Met dit boekje bij de hand word je een echte Mexicaanse kok. Wat denkt je van Kipsalade uit New Mexico, Pintobonensoep, Gevulde poblanopepers of Taquito's met varkensvlees?
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036619905
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96