Prijs | € 19,95 |
Uitverkocht
Hardback | Mei 2009 |
Beoordeel dit boek ook!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- S. Raichlen
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789061129370
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 496
Beschrijving
Steven Raichlen tilt de kunst van het barbecueën naar een hoger niveau! Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al 10 jaar aan de top van de internationale barbecuescene. Van zijn boeken zijn wereldwijd al meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.
Met Culinair barbecueën laat hij wederom zien dat je creatiever kunt barbecueën dan alleen met een spiesje of een hamburger. Vlees, vis, groente en zelfs toetjes behoren tot de vele mogelijkheden die Raichlen laat zien. Hij presenteert foto voor foto en stap voor stap de geheimen van het barbecueën en grillen van vlees, vis, groente en desserts. Met meer dan 1000 fullcolourfoto's en meer dan 150 recepten, geschikt voor zowel beginners als gevordere barbecuefanaten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- S. Raichlen
- Uitgever
- Karakter Uitgevers NF-VERT
- ISBN
- 9789061129370
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Mei 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 496