Prijs | € 17,95 |
Uitverkocht
Paperback | Juni 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Buitengewoon brood zelfgebakken; originele recepten uit de hele wereld.
Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor de zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld Sint-Jacobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf getest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.
Specificaties
- Auteur
- E. Kayser, J.-C. Ribaut, F. Gambrelle
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044717570
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juni 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 119
Beschrijving
Buitengewoon brood zelfgebakken; originele recepten uit de hele wereld.
Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor de zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld Sint-Jacobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf getest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.
Rond brood of stokbrood, zacht of knapperig, wit, goudgeel, bruin of meergranen, brood komt over de hele wereld in duizend-en-een varianten voor. Brood staat symbool voor het leven en is niet alleen gezond, maar kan ook een streling voor de zintuigen zijn. Leer kwaliteitsbrood herkennen en herontdek de smaak van goed brood. Ga ook zelf aan de slag en bak bijzondere broden aan de hand van de recepten van de Parijse meesterbakker Éric Kayser. In dit boek verzamelde hij recepten uit de hele wereld, van klassiek tot exotisch: vijgen-venkelbrood, kastanjebrood, fougasse met olijven of Libanees pitabrood. Ook selecteerde hij een aantal broodgerechten zoals pizza's, croques en zoute of zoete boterhammen met bijvoorbeeld Sint-Jacobsnoten of rode vruchten. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en door Kayser zelf getest met de broodmachine. Ze staan garant voor een overheerlijk ontbijt, een voedzame lunch en verrukkelijke tussendoortjes.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- E. Kayser, J.-C. Ribaut, F. Gambrelle
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044717570
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Juni 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 119