€ 14,95 | ||
Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | November 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In dit boek vind je een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen. Sommige zijn heel simpel, andere ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden. De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:
de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd
de ingrediënten
de moeilijkheidsgraad
een praktisch advies
een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)
Verder tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht.
Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.
Specificaties
- Auteur
- G. Guichard-Solignac, P. Conticini
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620154
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 456
Beschrijving
In dit boek vind je een keur van recepten uit Frankrijk en andere landen. Sommige zijn heel simpel, andere ingewikkeld. Voor ieders smaak en culinaire vaardigheden is er iets te vinden. De recepten zijn heel toegankelijk. Ze zijn uitgevoerd in de vorm van kaarten, waarop behalve een foto de volgende gegevens staan:
de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd
de ingrediënten
de moeilijkheidsgraad
een praktisch advies
een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)
Verder tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht.
Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.
de voorbereidingstijd, de kooktijd en de rust- of afkoelingstijd
de ingrediënten
de moeilijkheidsgraad
een praktisch advies
een algemene aanduiding (verfijnd gerecht, streekgerecht, buitenlands recept, voordelig gerecht enzovoort)
Verder tips voor de presentatie (het garneren en opdienen) van het gerecht.
Voor iedereen die van zoetigheid houdt, is dit uitvoerige standaardwerk een boek om van te smullen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- G. Guichard-Solignac, P. Conticini
- Uitgever
- Rebo Productions
- ISBN
- 9789036620154
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 456