Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Vooral voor roerbakken is de wok, de meest universele pan ter wereld, ideaal. Dankzij de hoge temeraturen zijn de beredingstijden kort. Kleur, geur en smaak zijn wonderbaarlijk fris en natuurlijk. Groenten blijven heerlijk knapperig. In de wok worden juweeltjes van culinaire eenvoud bereid: verrassende voorgerechten, heerlijke hoof- en bijgerechten. Dit boek staat er vol mee.
Specificaties
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066115132
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 141
Beschrijving
Vooral voor roerbakken is de wok, de meest universele pan ter wereld, ideaal. Dankzij de hoge temeraturen zijn de beredingstijden kort. Kleur, geur en smaak zijn wonderbaarlijk fris en natuurlijk. Groenten blijven heerlijk knapperig. In de wok worden juweeltjes van culinaire eenvoud bereid: verrassende voorgerechten, heerlijke hoof- en bijgerechten. Dit boek staat er vol mee.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Inmerc
- ISBN
- 9789066115132
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 141