Prijs | € 24,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Johan Segers, Dirk De Prins
- Uitgever
- Linkeroever Uitgevers NV
- ISBN
- 9789057203855
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Franstalig
- Aantal Pagina's
- 168
Beschrijving
Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.
Franstalige Uitgave!
Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Johan Segers, Dirk De Prins
- Uitgever
- Linkeroever Uitgevers NV
- ISBN
- 9789057203855
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Franstalig
- Aantal Pagina's
- 168