Prijs | € 2,50 |
Uitverkocht
Paperback | Maart 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Een verzameling van ruim 60 klassieke recepten met vis en zeevruchten: soepen en voorgerechten; pasteien en ovengerechten; gebakken en gegrilde gerechten; stoofschotels en eenpansgerechten; en gerechten met pasta, noedels en rijst. De duidelijke instructies bij elk recept worden geillustreerd aan de hand van foto’s. Uitgebreide uitleg over de bereiding van vis en zeevruchten.
Specificaties
- Auteur
- L. Doeser
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059205956
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Een verzameling van ruim 60 klassieke recepten met vis en zeevruchten: soepen en voorgerechten; pasteien en ovengerechten; gebakken en gegrilde gerechten; stoofschotels en eenpansgerechten; en gerechten met pasta, noedels en rijst. De duidelijke instructies bij elk recept worden geillustreerd aan de hand van foto’s. Uitgebreide uitleg over de bereiding van vis en zeevruchten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- L. Doeser
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059205956
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Maart 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96