Vis in 30 minuten

Prijs € 9,99

Uitverkocht

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De populariteit van vis, schaal- en schelpdieren is de laatste jaren sterk toegenomen. Voedingsdeskundigen raden ons aan om twee keer per week vis te eten. Vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega 3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker én snel klaar te maken. Dat blijkt ten overvloede uit Vis in 30 minuten. Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, roodbaars, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen ze op diverse manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, in de wok of op de barbecue... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis in 30 minuten. Een greep uit het aanbod: zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus of pittige gamba’s met mangodressing. Variatie genoeg dus, maar één ding hebben de recepten gemeen: ze zijn allemaal gemakkelijk en snel te maken. Dus laat je inspireren en ga aan de slag. Er is geen enkele excuus meer waarom je vis niet op het menu zou zetten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002252051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

De populariteit van vis, schaal- en schelpdieren is de laatste jaren sterk toegenomen. Voedingsdeskundigen raden ons aan om twee keer per week vis te eten. Vette vis mag niet op het menu ontbreken, omdat hij rijk is aan omega 3-vetzuren. Vis is gelukkig ook erg lekker én snel klaar te maken. Dat blijkt ten overvloede uit Vis in 30 minuten.

Met vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Er is keuze uit talloze soorten: kabeljauw, zalm, pladijs, heilbot, roodbaars, victoriabaars, tilapia, garnalen, mosselen, scampi en nog veel meer. Bovendien kunnen ze op diverse manieren worden bereid: gebakken, gepocheerd, in papillot, in de wok of op de barbecue... Al deze vissoorten en bereidingswijzen komen aan bod in Vis in 30 minuten.

Een greep uit het aanbod: zalmwok met broccoli en cashewnoten, gepocheerde tong in kokossaus, zeeduivel met romige tomatensaus of pittige gamba’s met mangodressing. Variatie genoeg dus, maar één ding hebben de recepten gemeen: ze zijn allemaal gemakkelijk en snel te maken. Dus laat je inspireren en ga aan de slag. Er is geen enkele excuus meer waarom je vis niet op het menu zou zetten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789002252051
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Storytel Luisterboek Award

Luisterboeken voor kinderen

  • Het leven van een loser - Vette pech | Jeff Kinney (ISBN 9789047613886)
    12,95
  • De dikke van Dahl | Roald Dahl (ISBN 9789047615903)
    15,95
  • 10,99
  • De Hongerspelen | Suzanne Collins (ISBN 9789047614111)
    19,95
  • Het raadsel van alles wat leeft | Jan Paul Schutten (ISBN 9789047617495)
    13,55
  • Broederband Boek 2 - De Indringers | John Flanagan (ISBN 9789025758080)
    16,99
  • Het Astrid Lindgren luisterboek | Astrid Lindgren (ISBN 9789047607618)
    11,95
  • Het gouden voorleesboek | W.G. van de Hulst (ISBN 9789047605423)
    16,95
  • Fantasia | Geronimo Stilton (ISBN 9789047614043)
    9,99
  • De Grijze Jager Boek 1 en 2 - De ruïnes van Gorlan, De brandende brug | John Flanagan (ISBN 9789490938215)
    21,95

Bekijk de volledige lijst

Top 3 Taalcursussen