Prijs | € 14,99 |
Uitverkocht
Hardback | September 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Dit boek bevat alle informatie en recepten die je nodig hebt om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.
Alles wat je moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.
Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.
Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren ‘versierders’.
Specificaties
- Auteur
- Rachel Brown
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048302567
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 128
Beschrijving
Dit boek bevat alle informatie en recepten die je nodig hebt om steeds opnieuw eenvoudige, maar indrukwekkende taarten te maken.
Alles wat je moet weten om te kunnen beginnen: materialen, recepten, bakvormen, bakken, bestrijken, vullen, bewaren en invriezen.
Stapsgewijze aanwijzingen voor het bekleden van taarten met fondant, eenvoudig spuitwerk, speciale effecten en modelleren.
Ideaal voor beginners, maar ook voor de meer ervaren ‘versierders’.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Rachel Brown
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048302567
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 128