Prijs | € 29,50 |
Uitverkocht
Hardback | September 2012 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken.
Specificaties
- Auteur
- Erik van Loo
- Uitgever
- Carrera culinair
- ISBN
- 9789048814879
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 176
Beschrijving
Essentieel bij het maken van bouillon is dat je begint met koud water en de bouillon niet laat koken. Dan komen de smaakstoffen vrij. Bouillon is op smaak gebracht water.
Dat is de basis voor de gerechten in dit boek: familierecepten van het Limburgse land en signatuurgerechten uit de keuken van restaurant Parkheuvel.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Erik van Loo
- Uitgever
- Carrera culinair
- ISBN
- 9789048814879
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2012
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 176