Prijs | € 39,00 |
Uitverkocht
Hardback | November 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
300 Europese kazen schitterend gefotografeerd en overzichtelijk voorgesteld aan de hand van nauwkeurige productinformatie (herkomst, melksoort, vetgehalte, leeftijd, seizoen, smaakindicatie, bijzonderheden). De nuttige informatie over het affineren, koken, snijden en bewaren leert de lezer optimaal genieten van kaas. Een uniek en gebruiksvriendelijk lexicon dat de belangrijkste kaassoorten van heet Europa bundelt.
Specificaties
- Auteur
- B. Koster, S. van de Rhoer
- Uitgever
- ImageBooks/Allmedia
- ISBN
- 9789058562098
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 344
Beschrijving
300 Europese kazen schitterend gefotografeerd en overzichtelijk voorgesteld aan de hand van nauwkeurige productinformatie (herkomst, melksoort, vetgehalte, leeftijd, seizoen, smaakindicatie, bijzonderheden). De nuttige informatie over het affineren, koken, snijden en bewaren leert de lezer optimaal genieten van kaas. Een uniek en gebruiksvriendelijk lexicon dat de belangrijkste kaassoorten van heet Europa bundelt.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- B. Koster, S. van de Rhoer
- Uitgever
- ImageBooks/Allmedia
- ISBN
- 9789058562098
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2006
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 344