€ 12,50 | ||
Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | September 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Gezien het grote succes van het eerste boek Amuses, blijkt maar weer eens hoe de amuse leeft in Nederland. De amuse is dan ook bedoeld als mondvermaker voordat de echte maaltijd begint. Je kunt ook thuis heerlijke amuses maken waar je gasten hun vingers bij aflikken. Nou ja vingers, in dit geval hun lepel, hun amuseleper wel te verstaan. Want dat is waar het in dit boek allemaal om draait, amuses op een lepel. Je vindt in dit boek 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima op een amuselepel passen. Ingedeeld in hoofdstukken kun je naar believen kiezen uit lepelamuses met vleeswaren, vlees, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk ook vegetarische varianten.
Specificaties
- Auteur
- Francis van Arkel
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048300204
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96
Beschrijving
Gezien het grote succes van het eerste boek Amuses, blijkt maar weer eens hoe de amuse leeft in Nederland. De amuse is dan ook bedoeld als mondvermaker voordat de echte maaltijd begint. Je kunt ook thuis heerlijke amuses maken waar je gasten hun vingers bij aflikken. Nou ja vingers, in dit geval hun lepel, hun amuseleper wel te verstaan.
Want dat is waar het in dit boek allemaal om draait, amuses op een lepel. Je vindt in dit boek 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima op een amuselepel passen. Ingedeeld in hoofdstukken kun je naar believen kiezen uit lepelamuses met vleeswaren, vlees, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk ook vegetarische varianten.
Want dat is waar het in dit boek allemaal om draait, amuses op een lepel. Je vindt in dit boek 35 recepten van amuses die allemaal zodanig zijn bereid, dat ze prima op een amuselepel passen. Ingedeeld in hoofdstukken kun je naar believen kiezen uit lepelamuses met vleeswaren, vlees, vis, schaal- en schelpdieren en natuurlijk ook vegetarische varianten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Francis van Arkel
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048300204
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- September 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 96