Prijs | € 12,50 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2007 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Vierde deel in de succesreeks 'Lekker & licht'. Centraal in deze serie staat: hoe combineer ik lekker en gezond eten? Francine Vermeiren zocht en vond haar inspiratie in de mediterrane keuken en creëerde samen met Els Goethals zestig originele, makkelijke en vooral lichte recepten, overgoten met een streepje zon. Wat dacht je van scampi met amarettosaus, koude meloensoep, tonijnsteak met gedroogde Provençaalse kruiden of perzik met lavendelsiroop? Bij elk gerecht staat een handige calorieopgave. Achterin het boek legt de auteur uit wat de basisprincipes van lichte en gezonde voeding zijn. Kortom, dit boek is een must voor lekkerbekken die graag hun gewicht onder controle houden.
Specificaties
- Auteur
- F. Vermeiren
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020973570
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 160
Beschrijving
Vierde deel in de succesreeks 'Lekker & licht'. Centraal in deze serie staat: hoe combineer ik lekker en gezond eten? Francine Vermeiren zocht en vond haar inspiratie in de mediterrane keuken en creëerde samen met Els Goethals zestig originele, makkelijke en vooral lichte recepten, overgoten met een streepje zon. Wat dacht je van scampi met amarettosaus, koude meloensoep, tonijnsteak met gedroogde Provençaalse kruiden of perzik met lavendelsiroop? Bij elk gerecht staat een handige calorieopgave. Achterin het boek legt de auteur uit wat de basisprincipes van lichte en gezonde voeding zijn. Kortom, dit boek is een must voor lekkerbekken die graag hun gewicht onder controle houden.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- F. Vermeiren
- Uitgever
- Lannoo
- ISBN
- 9789020973570
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2007
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 160