Prijs | € 29,90 |
Uitverkocht
Paperback | November 2011 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Walter Lanckmans
- Uitgever
- Stichting Kunstboek
- ISBN
- 9789058563781
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 552
Beschrijving
Met deze complete kookbijbel voor starters en ervaren hobbykoks, wordt iedereen chef! Alle recepten, tips, weetjes, basistechnieken en productinfo uit de eerder verschenen boekdelen van de culinaire reeks in samenwerking met Hotelschool Spermalie worden gebundeld in deze unieke uitgave. Meer dan 125 recepten uit Basistechnieken, Koude kunstjes,
Het beste uit de zee, Een pluim voor de chef, De kers op de taart worden gecompileerd. 1000 foto’s illustreren de basistechnieken, de gebruikte materialen en de ingrediënten en tonen hoe je stap voor stap een schitterend bord op tafel tovert.
De auteur maakt je gaandeweg deelgenoot van zijn culinaire kennis en geeft alle geheimen van de topgastronomie prijs. De gerechten, stuk voor stuk pareltjes van creativiteit, zijn aanvankelijk eenvoudig maar evolueren gaandeweg tot culinaire hoogstandjes, met verfijnde garnituren die zelfs de meest verwende foodie en de ambitieuze hobbykok zullen doen watertanden.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Walter Lanckmans
- Uitgever
- Stichting Kunstboek
- ISBN
- 9789058563781
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- November 2011
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 552