€ 14,50 | ||
Prijs | € 7,99 |
Uitverkocht
Paperback | Oktober 2010 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Joanna Farrow, Sara Lewis
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048303038
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 264
Beschrijving
De ultieme stap-voor-staphandleiding voor het maken van onvergetelijk ijs, sorbets, granita’s en bevroren desserts, met prachtige foto’s.
In het uitgebreide naslagwerk vind je tips om de juiste benodigdheden te kiezen en te gebruiken, zoals ijsmachines, bombes, ijsvormen en -lepels. Met belangrijke aanwijzingen voor het op smaak brengen, golven, marmeren en laagjes maken van ijs verander je basisrecepten in onweerstaanbare lekkernijen.
Ontdek een overvloed aan verfijnde ijsdesserts, zoals taarten, bombes en terrines, bijzondere warme desserts met een smeltende ijsvulling en een reeks lichte en verfrissende ijsdranken.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Joanna Farrow, Sara Lewis
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048303038
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Oktober 2010
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 264