Prijs | € 9,95 |
Uitverkocht
Hardback | November 2008 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant 't Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om jouw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's.
Wat dacht je van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?
En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat je ontspannen je diner kunt beginnen.
Specificaties
- Auteur
- H. den Engelsen
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054263838
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 113
Beschrijving
Hans den Engelsen, chef-kok van restaurant 't Raedthuys te Duiven heeft een kookboek samengesteld met de heerlijkste amuses om jouw diner mee te beginnen. De recepten zijn voorzien van prachtige kleurenfoto's.
Wat dacht je van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?
En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat je ontspannen je diner kunt beginnen.
Wat dacht je van gebraden kalfslende, loempia van gekonfijte eendenbout, of flensjes gevuld met kruidencrème?
En wat heel handig is: de amuses zijn van tevoren klaar te maken, zodat je ontspannen je diner kunt beginnen.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- H. den Engelsen
- Uitgever
- Lantaarn B.V., De
- ISBN
- 9789054263838
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2008
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 113