Prijs | € 24,50 |
Uitverkocht
Hardback | Juli 2006 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
In 'Het Gerecht' werden 150 wereldklassiekers opgenomen, 150 gerechten die iedereen kent van naam, maar daarom niet altijd weet klaar te maken. Hutspot en macaroni met ham en kaas, maar ook paëlla, pasta vongole komen aan bod.
Specificaties
- Auteur
- F. Verheyden, T. Leduc
- Uitgever
- Homarus Culinaire Uitgeverij
- ISBN
- 9789077695654
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Overig
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 320
Beschrijving
'Het Gerecht' is het laatste deel in de trilogie met 'De Basis' en 'Het Product', uitgegeven bij Homarus Culinaire Uitgeverij. Na de basisrecepten en de productinformatie komt de toepassing van al deze kennis. In 'Het Gerecht' werden 150 wereldklassiekers opgenomen, 150 gerechten die iedereen kent van naam, maar daarom niet altijd weet klaar te maken. Tomaat garnaal, kaaskroketten, hutspot en macaroni met ham en kaas, maar ook paëlla, pasta vongole, gravad lax en de Thaise garnalensoep tom yam koong komen aan bod.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- F. Verheyden, T. Leduc
- Uitgever
- Homarus Culinaire Uitgeverij
- ISBN
- 9789077695654
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Juli 2006
- Categorie
- Overig
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 320