Prijs | € 18,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Sergio Herman, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Margo Reuten, Mario Ridder, Lucas Rive en Hans van Wolde de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen?
Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse topchefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin elf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.
Specificaties
- Auteur
- Denise Harskamp
- Uitgever
- Circus Patz
- ISBN
- 9789022959411
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 288
Beschrijving
Waar halen topchefs als Ron Blaauw, Jonnie Boer, Jacob Jan Boerma, Nico Boreas, Sergio Herman, Onno Kokmeijer, Martin Kruithof, Margo Reuten, Mario Ridder, Lucas Rive en Hans van Wolde de beste ingrediënten vandaan? En wat waren hun opmerkelijkste culinaire ontdekkingen?
Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse topchefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin elf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.
Gastronoom en auteur Denise Harskamp wist culinaire verhalen, vondsten en wetenswaardigheden te ontfutselen van Nederlandse topchefs. Verhalen waarin smaak en ingrediënten de hoofdrol spelen en waarbij het water je in de mond zal lopen. Waar haalt de topchef de beste ingrediënten? Wat was zijn of haar opmerkelijkste culinaire ontdekking en wat is nu eigenlijk het geheim achter een geweldig menu? Een prachtige en unieke verzameling inspiratievolle verhalen waarin elf van de beste chef-koks aan de keukentafel hun geheimen prijsgeven. Het boek is een tijdsbeeld van het huidige culinaire Nederland. Een must voor iedere liefhebber.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Denise Harskamp
- Uitgever
- Circus Patz
- ISBN
- 9789022959411
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 288