Prijs | € 14,95 |
Uitverkocht
Paperback | September 2013 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
De vier jaargetijden van Gordon Ramsay.
Koken volgens de seizoenen.
Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.
Specificaties
- Auteur
- Gordon Ramsay
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021554174
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224
Beschrijving
De vier jaargetijden van Gordon Ramsay. Koken volgens de seizoenen. Het is niet alleen de culinaire mode, maar vooral ook veel lekkerder: eten volgens de seizoenen. Zo hebben tomaten de meeste smaak in de zomer en eet je sinaasappels bij voorkeur in de winter. Maar ook paddenstoelen, vlees en vis kennen seizoenen. Gordon laat in dit tweede deel van Het geheim van de chef zien hoe je met de sterren van elk seizoen kan koken als een echte topchef.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Gordon Ramsay
- Uitgever
- Kosmos Uitgevers
- ISBN
- 9789021554174
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- September 2013
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 224