Prijs | € 16,95 |
Uitverkocht
Paperback | Februari 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Van koekjes tot tarte tatin: meer dan veertig verleidelijke recepten. Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en lactose moeten vermijden. Als je nagerechten zelf wil maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat je niet mag eten. In dit boek staan meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kun je immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar je ze kunt kopen, kun je meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zul je het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
Specificaties
- Auteur
- A. Laffont,
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044721614
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Februari 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112
Beschrijving
Van koekjes tot tarte tatin: meer dan veertig verleidelijke recepten.
Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en lactose moeten vermijden. Als je nagerechten zelf wil maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat je niet mag eten. In dit boek staan meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kun je immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar je ze kunt kopen, kun je meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zul je het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
Er zijn veel mensen die denken dat ze niet meer mogen smullen van zoetigheden omdat ze gluten en lactose moeten vermijden. Als je nagerechten zelf wil maken is er in de meeste recepten altijd wel een ingrediënt nodig dat je niet mag eten. In dit boek staan meer dan 40 recepten voor verleidelijke nagerechten. Dankzij de zorgvuldig uitgekozen vervangingsproducten blijven de structuur en de smaak van de klassieke desserts bewaard. Tarte tatin, marmercake, appeltaart en crème brûlée kun je immers ook maken met producten als rijstmeel, kastanjemeel, sojayoghurt en kokosmelk. Dankzij een eenvoudig overzicht van alle vervangingsproducten, en waar je ze kunt kopen, kun je meteen aan de slag. Kortom, met dit boek zul je het plezier van bakken opnieuw ontdekken en weer volop kunnen genieten van de heerlijkste nagerechten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- A. Laffont,
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044721614
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Februari 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 112