Prijs | € 24,95 |
Uitverkocht
Hardback | Oktober 2009 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Aardbeientaart, chocoladesoufflee, bosbessenvlaai, lange vingers, kersenmuffins, profiteroles, croissants, kaaskoekjes, ham-groentetaart, olijvenbrood...
Zoete lekkerbekken kunnen hun hart ophalen met dit lijvige handboek. En er staan er ook recepten in voor hartig gebak uit de oven en allerlei grote en kleine broodsoorten. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan.
Vooraan in het boek staat een overzicht van de meest gebruikte ingredienten om mee te bakken en een hoofdstuk met de basisrecepten voor het maken van deeg en beslag, vullingen en glazuur. Tussendoor krijg je ook extra informatie over bakgereedschap, bakvormen, maten en gewichten, meelsoorten en bakaroma's.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkers uit de oven houdt!
Specificaties
- Auteur
- Teubner
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044723700
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 414
Beschrijving
Aardbeientaart, chocoladesoufflee, bosbessenvlaai, lange vingers, kersenmuffins, profiteroles, croissants, kaaskoekjes, ham-groentetaart, olijvenbrood...
Zoete lekkerbekken kunnen hun hart ophalen met dit lijvige handboek. En er staan er ook recepten in voor hartig gebak uit de oven en allerlei grote en kleine broodsoorten. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan.
Vooraan in het boek staat een overzicht van de meest gebruikte ingredienten om mee te bakken en een hoofdstuk met de basisrecepten voor het maken van deeg en beslag, vullingen en glazuur. Tussendoor krijg je ook extra informatie over bakgereedschap, bakvormen, maten en gewichten, meelsoorten en bakaroma's.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkers uit de oven houdt!
Zoete lekkerbekken kunnen hun hart ophalen met dit lijvige handboek. En er staan er ook recepten in voor hartig gebak uit de oven en allerlei grote en kleine broodsoorten. Bij elk recept wordt stap voor stap beschreven hoe je te werk moet gaan.
Vooraan in het boek staat een overzicht van de meest gebruikte ingredienten om mee te bakken en een hoofdstuk met de basisrecepten voor het maken van deeg en beslag, vullingen en glazuur. Tussendoor krijg je ook extra informatie over bakgereedschap, bakvormen, maten en gewichten, meelsoorten en bakaroma's.
Kortom, dit boek is een waardevolle schat aan recepten voor iedereen die van lekkers uit de oven houdt!
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Teubner
- Uitgever
- Deltas Centrale uitgeverij
- ISBN
- 9789044723700
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- Oktober 2009
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 414